2008. április 2., szerda

Háromsajtos bundás

Három sajtos bundáskenyér


Az egyszerű bunáskenyér ünnepi változata:


8 szelet kockakenyér,
4 szelet sonka,
4 szelet trappista, vagy karaván sajt,
sajtkrém.

Bundázáshoz:
3 tojás
2 evőkanál parmezán
csipetnyi só

Sütéshez:
olaj

A kockakenyereket megkenem sajtkrémmel, 4 kenyérre ráhelyezek sonkát, 1-1 szelet sajtot, majd a maradék 4 szelet kenyérrel befedem, majd átlósan félbevágom őket. A felvert, parmezános tojásba megforgatom a szeleteket, és forró olajba aranybarnára sütöm.
Papírtörlőre szedem, zöldségekkel, majonézzel, melegen tálalom, de hidegen is finom!

Két személynek kitűnő reggeli, vagy meleg vacsora!

Nincsenek megjegyzések:

Statisztika